SENANG CARI

27 January 2011

KEDAI MAKAN MAKIN DEKAT

salam..
malam tadi masa bawa my sisters keluar makan ternampak kedai makan baru.
ingat tak entry ni?
sekarang ni tak yah pi jauh2 nak makan char koay teow sg dua.dah ada cawangan kat semeling.malam tadi ada kenduri kat kedai tu sempena pembukaannya.
maka balik dari makan2 kat SP SU ajak pi kat situ plk.dah hantar semua balik rumah kami keluar berdua ja.segan gak sebab bukannya kenal tuan kedai pun.tapi buat muka toya ja lah.
makanlah sorang sepinggan..kenyang teramat sb sebelum tu dah makan.
rasa?memang sama ja dgn Sungai Dua.

gambar takdak sb tak bawa kamera.nanti2 bila rajin saya pi kat situ lg & for sure ambik gambaq.sapa2 yg dok kat area2 sini bolehla jengah kat kedai baru ni...dekat dengan traffic light simpang empat Semeling.

emmm...tgh layan mee bandung...hujan lebat la ni...besssstttt....

3 comments:

kakyong said...

sukanya charkeateow.. memang susah nak eja.. asyik salah jer,, janji org faham... makanan ni memang best...

Min said...

alamak sedapnya kak ieda... dekat dah ngan uitm tu, kami dulu dok bdr laguna. bole pi selalu la kan... tq! nak kami balik introduce tau...

ieda said...

kakyong..
kdg2 sebut tiau ja..hihi

min..
boleh ja.balik nanti roger2 ok.