SENANG CARI

20 June 2010

benda yang susah nak eja...char koay teow

SELAMAT HARI BAPA...

salam..
sebelum sambung cerita konvoi,apa kata kita tgk dulu kat mana
saya p makan petang semalam..

ptg semalam saya keluar berdua dgn hbby ambik barang kat
c'4 sbg jaya.otw balik hbby ajak makan char koay teaw..
actually saya kenyang lg tp dah hbby nak mkn ikut jelah..

kami singgah kat sini..

adik ni kena jaga parking coz tepi jalan raya yg sibuk
mesti ramai yg dah tau tempat ni kan?esp org utara.
kami singgah petang so tak ramai sgt org.
kalau malam mmg padat ler.

hbby tak makan udang..so segala udang dlm pinggan dia saya yg habiskan..in return saya bg koay teow saya kat dia..

before & after
agak panas & berasap kedai ni..tp kalau duduk kerusi kat luar sikit tu ok lah...servis mmg cepat.yelah,masak k/teow bukannya lama pun.

rasa??mmg best la kan..kalau tak,takkan org padat memanjang.
sesapa yg mai utara & lalu kat area Sg Dua silalah cuba..kedai tepi jalan ja..harga...murah jer..



4 comments:

Rizziela said...

Saya orang sg Dua..tapi tak pernah lagi try makan kat situ..asyik makan kat permatang pauh ajer

ieda said...

rizziela...kat mana tempat makan yg best kat permatang pauh?

Kauthar said...

kat kulim pun ada cawangan char keow teow sg dua..memang sedap, saya suka jugak tapi dah lama tk makan :) permatang pauh byk tempat makan best..cuba akak join group Penang Halal Food kat facebook..kat situ banyak tempat2 yg diaorang suggest..best gak!

ieda said...

kauthar..thanx 4 the info..