SENANG CARI

06 July 2014

PENATNYA PUASA

salam..
hari ni budak kecik bambam memulakan kembali sesi persekolahan setelah bercuti dari bulan April...punyalah lama kontraktor tu buat kerja renovation....
budak ni dah sampai boring dok kat rumah...tambah2 lagi bulan puasa ni.abah tak boleh bawa pi lepak kedai kopi pagi2...mana ada kedai yg buka pun kannn...

hari ni senang ja bersiap pi sekolah (selalu pun senang juga)...siap bagi ummmie tocangkan rambut.tocang rambut ni pantang dia...pantang sangat2..pernah masa dia nak makan ummie minta nak tocangkan rambut,terus dia stop...tak mau makan...sanggup..
hari ni syok nak pi sekolah...rela plk dia ...ummie pun tak sangka.

balik sekolah tersadai macam orang puasa....padahal kat sekolah ada ja makan-makan.
terus tidur....ni pukul 2 lebih...masih zzzzzzzzz.....
(balik sekolah 12.30)

kita tengok esok jadi cemana plk.

##### kepada yang nak menggunakan suplemen SHAKLEE 
boleh beli terus dengan klik 
 link di bawah.
free consultation untuk setiap pembeli dari link ini.

ORDER SHAKLEE DI SINI

bila anda masuk ke web Shaklee boleh tukar ke Bahasa Inggeris jika mahu.klik button setuju di bahagian bawah dan teruskan order...unclick button barang2 yang tidak dikendaki.
bayaran dibuat melalui debit/credit card anda terus ke pihak Shaklee.barangan juga akan dihantar terus kepada anda.
harga yang tertera adalah harga runcit (bukan ahli).
jika inginkan harga ahli boleh maklumkan kepada saya untuk daftar keahlian...
CARA DAFTAR KEAHLIAN

No comments: