SENANG CARI

18 December 2011

ANTARA PM & NABILA

salam..
lawatan Perdana Menteri semalam.

saya tak join pun.cuti.lagi best layan nabila kat rumah.dia pun kemain lagi kalau saya cuti...menempek ja.kesian gak kat dia...tak sempat nak main2 dgn umie...selalu kalau umie balik tgh hari dia ajak main,umie layan jugak sambil baring...pastu terpejam....hehe.

semalam saya saja biarkan dia tanpa pampers lepas mandi pagi.mula2 dia tak mau pakai panty...nak juga pampers.bila kena suara kuat sikit dia akur saja.saja nak train tanpa pampers.kebetulan bilik depa terkunci.tak boleh nak buka.tombol dah loose.yg menghempas pintu sampai terkunci tu pun dia la jugak.nasib baik dia kat luar bilik.bila bilik terkunci stok pampers pun kurang.umie terlupa beli hari jumaat malam.pagi2 sabtu malas lagi nak ke kedai.ada dua keping..simpan dulu utk pakai masa keluar.sabtu jugak pemaju cuti jadi tak dak sesapa nak tolong bukakan kunci pintu tu.dah puas kami godek2 tak boleh buka juga.si kecik tu pun sama2 hempas badan kat pintu nak bagi terbuka...comel ja tengok.nak rakam kamera SU bawa pi ambik gambar PM.so khamis malam jumaat & jumaat malam sabtu depa dua beradik tidur kat ruang tamu.bilik tetamu ada tapi depa prefer kat depan...biarlah.

melalut plk dah....back to diapers free.bolehla bertahan dalam 2 jam.pastu dia mula buat hal.kencing dalam bilik abangnya....sedar2 dia dah dalam bilik mandi tengah mencebok.tapi hentam dgn panty skali...apadaaaa...
tukar panty baru...pi main kat luar.bertinggung..tau2 basah ja....tukar lagi.lepak plk dgn saya kat ruang tamu...nampak muka dia lain macam ja...tanya nak kencing ka?...dia kata 'amau'..(tak mau)..nak uk uk ka?  'amau'..saya kata 'nak kencing bgtau.kena pi bilik ayaq....paham?'....dia angguk...'na' (na = ya).
tetiba ja...'ma...'....alaaa....ada basah sikit plk kat sofa....ish...tukar lagi.
pastu minum susu....nak duduk kat sofa lagi...tak bagi,dia marah2...last2 umie give up....ambik pampers ja....senang hati umie...hehe.tapi nanti kena train lagi.sampai berjaya.
sabaq saja lahh...

1 comment:

kakyong said...

Insya Allah, nabila mesti boleh...