SENANG CARI

22 September 2011

SAKIT!!!

salam.

tengah pening pala!!!!!
ambik PC pg tadi....wajah baru plk lagi.baru nak familiar dgn function yang install hari tu dah kena tune kepala dgn function2 baru plk....loading pun lambat...bila minimise window tetiba tak dak kat bawah...kalut cari.rupa2nya dok dalam logo mozilla...cheh!!!

buta IT ginilah gayanya.....

ni dok pulun buat segala neka letterhead...referral letter...rekod hutang ubat  etc.yang lama semua dah hilang.tp takpa la boleh buat baru.yang ralatnya gambar2 YOT masa kecik dulu semua hilang....nak kena check PC lg satu.harap2 ada la kat situ.abahnya pun tak simpan...mmmm



6 comments:

h4ni3 said...

haduihh
next time, semua benda kena back up tu kak

Fadhilah Maarif said...

salam kak, nak tanya sikit..selalunya cost untuk operation apendix berapa ye? dah penat google nie..
terima kasih

ieda said...

h4ni3...
ni kes bertangguh nak buat backup...padan muka...huhu

fadhilah..
nanti akak roger2 dgn member.akak sendiri tak pasti.

ieda said...

fadhilah...
info dari kawan akak..
depends kat mana buat jg...katanya ada yg around RM2500 (harga last year)..yg ni kira open la.kalau guna teropong tu (laparoscopic appendicectomy) kena kos tambahan lebih kurang RM1000 lg.

Fadhilah Maarif said...

ok kak..terima kasih..sangat menghargainya..

Cik Ina Do Do Cheng said...

pc ni ada file program ke?. dulu masa cik ina keja lab ada file program, tapi setiap kali balik dorang suruh backup.