SENANG CARI

20 September 2011

KAPUT

salam.
baru nak dapat balik momentum berblogging harddisc plk 'kiok'....adehhhh...
laptop pun takdak.SU bawa pi mapping.last nite dia balik.hari ni baru boleh menyelit.

sepatutnya PC tu siap hari ni tapi sampai la ni tukang pebaik tu tak call lagi...esok plk la tu.
nak wat cemana kan..terima ja lah.

cerita mapping..
SU & the geng baru selesai mapping Phuket & Krabi untuk sesi jalan2 isi perut sambil mengosongkan poket Disember nanti.dia pergi survey hotel,tempat makan & kos keseluruhan untuk aktiviti 4 hari 3 malam.tambahan satu malam untuk yang nak sambung ronda kat Hatyai sebelum balik.Hatyai tu dah kerap sgt dia sampai so takyah nak survey2 lg dah.
bulan 12 peak season..harga bilik naik hampir 4 kali ganda drp biasa...letih la...sib baik SU dapat gak bodek2 utk harga special.tunggulah nanti dia kira semua..saya update kat sini.sapa2 nak ikut pun boleh ja.


kena mula himpun duit dah ni....
tgk gambar ni mula rasa tak sabar nak pi sana..


rupa sama ja dgn kat Malaysia tapi rasa sgt berbeza.


No comments: