SENANG CARI

17 June 2011

PERTEMUAN PERTAMA

salam..

lamanya tak menulis kat sini....insyaAllah by July keadaan akan kembali spt sediakala.
ingat lagi tak entry saya yang INI?
kat bawah tu ada sikit notes....
tadi saya dipertemukan buat pertama kalinya dgn baby tersebut.
dalam usia 40 hari (lahir premature 32 minggu).....comel dan sempurna (telah dibuat VP shunt).
alhamdulillah.
seronok tengok...bila saya pegang mata dia melilau ja pandang merata.
masih dalam follow up beberapa pakar (semestinya).

moga baby ini terus membesar dengan sihat.

rasa rugi sebab hari ni tak bawa kamera...
 

2 comments:

makdara TERdiva said...

pun dah lama tak jejak kesini..semoga tuan belog sihat sokmo :)

ieda said...

MDT..
thanx for coming....datang lg yer..