SENANG CARI

21 June 2011

PANAS!!!! JOM MANDI

salam.
terimakasih kepada yang masih sudi berkunjung.ada banyak cerita tapi tak sempat nak update.bila dah banyak hari berlalu,cerita pun dah jadi kurang panas....tak seronok nak tulis dah.
hari ni kita tengok gambar terkini nabila the bambam.
sejak masuk rumah ni dia suka sangat balik rumah.bila balik sekolah tak kalut nak ajak ke tempat lain dah.sekarang pun dah pandai sebut rumah.
tadi masa balik dari sekolah ajak dia balik.
cakap kat dia...
"kita balik rumah na....mandi"
dia angguk2 & jawab....
"umah...andi..."..sambil tunjuk2 gaya org mandi.

sampai ja kat rumah terus nak mandi ..
enjoying her bath time with abah.
tak taulah berapa lama dok main air dlm bilik mandi tu.
 kanak-kanak riang....hantu ayaq.
 nak mandi shower tapi tak berapa nak berani
 air masuk hidung...hahaha....padan muka
 sabun muka kononnya...tapi tak nampak buih sabun pun
 anak abah..
cuaca panas sekarang ni.rumah plk tak dak pokok besar lagi.
bahang sesangat...sabar je lah..(baru panas dunia..)

 

2 comments:

KLMari said...

Suka nyer Nabila main ayaq !!! hehehehe...Comel bulat bulat !!! Geram tengok aaa...hehehhhe

Sumijelly said...

hahaha,,,,,ishk,, kalu dpt air dek anak sumi...... memang lagi hantu..

ada ker dia mabik baby punya besen tu nak buat kolam mandi dia...hahaha

layaaaaaaannnnnnnnn.............hehehe

Sumijelly.com