SENANG CARI

01 February 2011

THE CULPRIT

salam..
seharian tak berinternet kemarin.line tadak.
pagi ni masuk ofis tgk lampu2 kat modem dok blinking lagi...adoyai!!!!
last2 call 100.
rupa2nya problem kecik ja pun...ceh!!!
nak tau punca segala problem line ni????
benda cinonet kelabu asap ni...
splitter nama dia.
rosak rupanya.
bila buat direct connection semua ok balik..
kalau ku tahu........

maka buat sementara, tepon ofis tak berfungsi..bg laluan kat tenet dulu.
sat2 g pi cari splitter baru.

ermmmm...nak pi Melaka tapi banjir la plk...huhuhu

4 comments:

LayarLara said...

tula... kekonon den pun nak bawak anak2 pi melaka chinese new year.. tapi apakan daya...

mendelahan ciput tu memang ada tempoh jangka hayatnya.. kene ganti barulah tu..

ieda said...

LayarLara..
ambik kat rumah punya pun kong jugak...kena pi cari kat kedai la jugak.

nuyin2u said...

salam, lama x mengomen disini..

ieda said...

N2U..
waalaikumsalam...sila2...jgn malu2..