SENANG CARI

28 January 2011

INGATKAN TAK KENAL..

salam..
hobi nabila adalah jalan2 & makan2..suka pi sekolah pun sebab pagi2 dah boleh naik kereta @ motor & kat sekolah ada makan2 yg mmg best belaka.

baru2 ni bawa semua keluar.mcm biasa nak ke bank kena lalu depan Tesco lama.bila sampai ja kat situ mulalah kalut..."abah!!!...ko...ko..."sambil tunjuk2 kat Tesco.bila kata "tak boleh..kita pi bank dulu"....mulalah....ek...ekkk....merengek.pastu marah kat abah dia sambil cakap.."peeyaahhh!!"...hehehe..

sehari lepas tu kami keluar malam juga  spt biasa nak isi perut.kali ni ke SP selatan.lalu depan Tesco Selatan.ingatkan dia tak kenal.rupanya.."abah!!!abah!!...ko..ko"...kenal rupanya.then abah cakap.."takyah..kita pi makan kat depan tu"...cepat ja dia jawab.."amauuu".sanggup tak pi makan sb nak pi ronda2 kat Tesco.amboi!!..tapi bawa nabila pi shopping taklah teruk mana pun.letak dlm troli barang pastu suruh along @ nurul tolak.dia suka pusing2 ja.beli biskut sepeket...dah cukup.mainan2 semua tak kisah sgt.cuma kalau lalu kat area basikal & kereta mainan budak2 letihla jugak.

budak bambam yg suka buat org geram....
rasa nak cubit2 ja pipi tu.

6 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

alo alo geramnya tengok kecomelan dia.Kalau ada kat depan mata , mahu pipi dia jadi mangsa cubitan dari makcik.

kakyong said...

mak aiii.. tgk gambor nabila yg ni.. rasa nak gomoi2...

nabila dah kenal logo@tulisan tesco tu... ;)

Jue-Isteri_Ibu said...

budak bambam ni memang mengundang kegeraman pada sesapa sajer...eeeeee...geram betul...

ieda said...

cik ina & jue..
kalau kat rumah selalu kena gomol dgn abah dia...kdg2 sampai nangis.

kakyong..
nanti dia gomol kakyong balik..hehe
tak taulah dia cam kat bhg mana..tp mmg dia tau.

syafa_ummihana said...

eeeee...tak bleh la tgok pic bambam nih lama2...cam ghasa nak geget2 ja pipi dia la nih gak...muahhhhhhhhh tuk nabila

Min said...

geram mcm nk cubit pipi dia...! tunggu!!!!