28 November 2010

BIRTHDAY TANPA KEK

salam..
jumaat 26.11.2010...birthday nurul yg ke 12.
takde special celebration...no cakes sb nabila tak dibenarkan makan makanan yg ada telur utk sementara.so saya goreng mee shj.
utk nabila hanya mee + ayam + sayur....itu pun clear sepinggan.
sesi makan & bg hadiah ni buat waktu malam.nabila pun dah ngantuk.tapi bila tgk abah bawa hadiah terus ja terbeliak.siap ngendeng2 lagi.sib baik beli untuk semua.

kita layan gambar jom...
siap..
ngendeng kakak punya...
waaaa......tiga2 excited
tengok tangan along!!!....
budak tukang sibuk
along kelebek initial D....feveret dia.
nak tengok benda ni boleh tahan berapa bulan.
kenapa kami beli mainan??
sebab tu yg buat budak2 ni happy.

5 comments:

Daddy Ziyyad said...

tanpa kek pun takpe, asalkan ianya event yg penuh makna.saya sambut bday my son ke 2 tahun bulan lepas pun, tak beli kek :)

Yasmin Nabilah.. said...

betul kak..hadiah buat dorang rasa seronok..

ina pun suka belikan Nabila hadiah..walaupun nabila tak pandai main. Org kata membazir..tapi ina rasa ina patut beli. yelah..at least ada gak kenangan dia nak cerita kat kawan2 kata ibu dia beli itu dan ini. ingat masa kecik2 dulu..nak sangat beli barbie..kempunan sampai sekarang.. :) nak belikan jugak untuk Nabila satu hari nanti..klu Nabila tak leh main pun..nak main ngan adik2 dia..hehe..

ieda said...

DZ...
my kids love cakes...nantilah.bila nabila dah sihat baru beli.

ina..
akak pernah bg buku kat along...baca 2,3 page ja...pastu hilang.
nurul plk last year bg rantai..akak share dgn hbby.dia boleh tak suka...kali ni lepas buka hadiah dia cakap kt along..."akhirnya aku dapat juga apa yg aku nak selama ni"..ayat kemain...hehe.they don't look at the value actually.

SURIA AMANDA said...

bestnya dapat hadiah..org lain nyer besday org lain pun dapat hadiah..

kakyong said...

ari tu ade google resepi kek coklat tanpa telur... tp x try buat lagi sbb brg2 xde,,

hepi lah semua dpt hadiah...