SENANG CARI

26 September 2010

TAK SEMPAT NAK CELEBRATE

salam..
semalam 25/9/2010 adalah birthday aiman @ along yg ke 13.tapi tak sempat nak beli hadiah.makanya saya dgn hbby diam saja.tak wish apa pun kat dia.nanti dah ada hadiah baru nak celebrate.kebetulan birthday nabila pun tak celebrate lagi.just bg hadiah saja.tu pun terlewat banyak hari.aiman ni pun tak sebut apa2 ttg birthday dia.haruslah dia tak ingat tu..poyo tau dia ni.tarikh lahir sendiri pun tak mau nak ingat.cuba tanya....
mesti terkebil2 pastu tersengih2.
ni gambar masa tahun lepas.celebrate sekali dgn nabila,abahnya & cousinnya....
empat2 org ni lahir bulan 9...huh...jimat budget.

mr left handed...aiman

hari ni saya pergi open house rumah kawan2 masa lunch break..hujan2 pun redah jugak...nanti kita tengok gambar.sekarang kamera ada kat hbby sb dia attend satu lg open house...saya takleh pi dah..kerja maaa....ni pun dah masuk lewat.

1 comment:

SURIA AMANDA said...

Happy birthday aiman....semoga panjang umur