SENANG CARI

27 September 2010

ANAK PELIHARA

salam...
saja nak share gambar anak2 angkat kesayangan kawan saya kat penang...
hbby snap gambar ni masa beraya hari tu.....ada dua peringkat umur kat sini.semua sama kaler...cute kan?

yang ni plk hak milik kawan kat lumut..

kat rumah saya pun ada tapi duduk kat luar...
hak milik bebas sebab saya tak suka ada kucing dalam rumah.

6 comments:

Ain said...

anak2 ain pun suka kucing, tapi kami tak sanggup nak bela dalam rumah sbb risau bulu kucing bersepah...

kiut jer anak2 kucing tu...

HoneyVsBee said...

Adeh teringat tragedi ,
anak kucen petama,masuk dlm enjin kereta, mati dah kesian dia,amik lg yg ke 2, kakak (anak sulung sy) rendam dlm kolah, demam n mati jugak , then hamster 3x beli n bela mati jugak , then ikan mas mati jugak ,ikan kaloi pulak 2 ekor pun mati. .last2 kami bela ikan laga. .ni semua kakak yg request tapi tak fandai. .ibu tk minat sgt. .

SURIA AMANDA said...

DULU SUKA KUCING..LEPAS DIA CAKAR LENGAN LISA TERUS X SUKA DAH..

Azma said...

ingatkan anak org..anak kucing rupenye..hehe..

ieda said...

ain...
saya tak suka bila dia mengikut kaki kita masa berjalan...rimas.

honey...
sian binatang2 tu...hehehe...takpe..biar kakak belajar pelihara.lama2 nanti pandailah tu.

lisa...
bukan tak suka tu..tapi dah takut...betoi dak???

azma..
hahaha....tapi yg kat penang tu mmg bela sakan....balik raya kat kg pun angkut sekali.

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

K.ida, tgk baby2 cat 2 geli.. mcm tikus.. Eiiii tp comel.. hik3