SENANG CARI

08 August 2010

ABAH DAH BALIK...

salam..
jumaat 6.8.2010 sekitar 6pm....en hbby selamat sampai kat Dataran Semilang setelah seminggu ride jelajah Semenanjung (KKM 1 MALAYSIA 2010)..alhamdulillah semua ok...motor ok..bikers ok...avanza pun ok (walaupun a/cond leaking kat border Melaka/N.Sembilan....sian hbby termiss satu event coz nak settle kes avanza ni).
Ingatkan saya jer yg pi jemput hbby (tu pun sb nak ambik avanza),rupanya ramai lagi family members lain kat situ..
nabila happylah jumpa abah..tapi mula2 macam malu2...maklum seminggu tak jumpa.
few pics from there..
peserta & family

malu2 konon..
kawan hbby yg keletihan
siap pi salam dgn kawan abah...
happy dapat lepas bebas..
lepas main cari abah lagi..

ada cerita menarik ttg konvoi ni..tunggu saja.

4 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

rindu sgt dia pada abah dia.. ;o)

ieda said...

ina..
dah makin faham bila kena tinggal..dulu tak kisah pun.

irma said...

huhu...saya jgk hubby lom balik2 lagi....siap delay lg 1hari..uuwwaaaa

ieda said...

irma...
hihihi...sabaq...sabaq...janji balik.