SENANG CARI

06 August 2010

MUKA MASIH BASI...

salam...
jom layan muka orang belum mandi...

poyo sungguh....
nak tongkat dagu tapi tangan pendek..hehe
kakak..jom main golek2 lah...
adeh...deh...susahnya nak bangun..
pening la umie...
sakit kepala jugak nie...
umie..."dah!!jgn nak berlakon....pi mandi..."
nabila..."yes mem!!!"
(kakak mengeliat tak habis2 lagi..)
malam tadi tidur rumah my parents @ rumah depan...
suami tak dak kannn...
macam ni lah aktiviti budak2 ni kalau hari cuti.yang besar mesti tidur balik lepas subuh..bangun tidur nak golek2 dulu.puas golek2 baru nak mandi & sarapan.maka sarapan akan jadi pukul 10 @ 11 pg..selamat budget lunch..hehehe


10 comments:

KLMari said...

Salam kenal Kak Ieda...Came across blog akak while bloghopping...suka tengok Nabila..mengingatkan saya pada anak saya, yg juga istimewa...keletah dan perangai yang hampir sama...comeeelllll...:)

SURIA AMANDA said...

makin bulat nabila la kak...comel..makin byk lak ragam dia yer..mesti akak pening nak layan...

SURIA AMANDA said...

makin bulat nabila la kak...comel..makin byk lak ragam dia yer..mesti akak pening nak layan...

A.I said...

hahaha...mcm adek ely plak aku tengok kak ;)

ieda said...

KLM...
salam perkenalan..
boleh share banyak cerita ttg budak2 ni kan..

lisa..
dah slim sikit tu.mmg banyak akal budak ni..berlakon plk tu.

AI..
tang bulat tu yg sama kan..hihi..

Azma said...

nampak ada scar surgery kat perut nabila. Hasif pun ada tapi penuh (dari hujung ke hujung) bcos of duodenal atresia. Nabila plak nape ekk?

ieda said...

azma..
nabila operation sb imperforate anus..tu tempat temporary colostomy dia.

melurjelita said...

Salam ieda jelita,
cutenya nabila,nampak cerdik pula tu...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Hikhikhik so cute walaupun blom mandi..

ieda said...

melur..
makin berakal budak ni.

ina..
busuk tau...hehehe