SENANG CARI

04 July 2010

PUAS HATI..

salam..
hari ni macam best jer..boleh buat mcm ni tiap2 hari kan ke elok..
hbby belum balik lg..petang nanti baru gerak from KL.so mlm baru sampai.
pagi2 td masak utk budak2..uish..dah lama tak masak pagi2 ni..masak simple jer (sardin,sayur & telur dadar).tp balik tghari nasi dah kurang separuh..along makan sorang2..fuyoo..budak ni kalau masak sendiri mmg dia pulun..tak kisahla sesimple mana pun.

nabila bangun nearly 8 am..tu pun kena kejut sb nak hantar sekolah..
dah berapa lama ponteng.kalau sekolah biasa mmg kena kicked out dah budak ni.kebetulan pg tadi ujan..sejuk..
menggigil2 nabila masa mandi..hehehe.

selalunya sedih bila sampai sekolah tp hari ni
siap tunjuk2 lg sekolah dia.
dah lama tak p pun ingat lg kat situ sekolahnya....good girl.
pas dia kat cikgu pun ok jer..siap salam2 & kissing2 lg dgn umie.
hari2 mcm ni kan best.senang hati umie nak tinggal.

lunch break lepak kat rumah dgn nabila.bg mandi semula coz td mandi sikit ja.dia mmg suka mandi dgn umie sb boleh main air.umie malas nak paksa2...biar jelah dia main puas2 coz takde benda nak rushing pun.siap gosok2 gigi lg.tengoklah org gian semua nak buat sendiri.
gaya berkumur...
air cipuuuttt jaaa...
muka lawak...
lemas sebab letak muka dalam besen..hehehe
pk 2.10 ptg ambik kakak...sampai rumah 2.25...
bawa masuk bilik terus paksa tidur.
sebenarnya dah ngantuk sgt tp nak main jg..
pas tu merengek2 segalanya tak kena..
dah faham peel dia ni.
dah lena pun..

senang hati umie...kakak pun legaaaa....
boleh buat kerja sekolah dgn aman.
hari ni along pegi & balik sekolah dgn pcik amir..
kawan setaman & sekelab (NARC).


3 comments:

kakyong said...

amboi pandai nya gosok gigi...
anis punya lah malas nak gosok gigi..
ieda, agak2 nabila ni tinggi dia brp cm.. nak agak2 kot2 saiz dia mcm anis..

ieda said...

hihi..punyala gosok sampai termasuk kerongkong..
tinggi dlm 90cm kot..agak2 ja ni..ikut ketinggian meja.tp perut debab.takleh pakai jeans.

Rizziela said...

Nabila ni memang lawaklah...
cute ajer dia gosok gigi