SENANG CARI

02 July 2010

HILANG LAGI....

salam...
there he goes again...
sapa?my hbby ler..sapa lagi..
otw to KL plk..attend kursus utk marsyal.musim2 hujan ni melantak ke KL dgn motor.sib baik ada geng.dah lama dia dok nak pegi course marsyal ni tp tak tau bila tarikhnya.tetiba last week geng motor dia bgtau ttg course ni..apalagi confirm pegi ler..kerja banyak pun tak kisah dah.

last2 mem dia ni jg kena tolong buat kerja utk dia..
to SMBC...secretary anda kini ada secretary baru lagi..
esok kena deliver baju ni kat customer.
pas tu hantar ni utk embroid.
then segala surat ni & paper work bagai ni pun
nak kena binding & pos esok jg..
see...my cuti yg tak cuti..
cemana nak main dgn nabila???
tapi takpe..
for my hbby I dont mind helping whatever u need.
tapi yg bestnya sebelum keluar ofis td dia pesan..
"sayang buat ja apa yg ayg cakap ni...
mlm ni ke esok ke,jgn telefon @ msg tanya nak buat apa..."
dlm kepala saya terfikir.."ooo...takleh kacau kot..maklumla naik motor.."
sekali dia sambung..."sebab ayg bukan nak ingat dah
apa yg ayg suruh buat ni"..
laaaa....matila..
dlm hati siap berdoa jgnla aku tersilap buat kerja ni...
so petang td masuk semula ofis dia tulis balik semua arahan2 tu..
esok baru nak buat..kalau tak tulis mau ada yg tertinggal.


5 comments:

Rizziela said...

Wah..dah dapat keje baru nampak

Rizziela said...
This comment has been removed by the author.
Pnut said...

kena tinggal lagi ekk..eheh sian nabila kena tinggal ngan abah kesayangan dia...

nabila-tunggu nanti kami balik kampung pi beraya kat rumah nabila tauuu

kakyong said...

tolong menolong... ;)
bertuah la suami dpt isteri aka sekretari... :D

ieda said...

rizziela...
kerja takdak gaji...huhuhu

pnut..
sila2...
ehemm...nak kena mengemas sakan nie..

kakyong..
dia kena ingat tuuuu..