SENANG CARI

04 July 2010

APASAL MAHAL???

salam..
semalam g TESCO nak beli pampers nabila..

dah tinggal berapa keping ja lg kat rumah.
dari jauh nampak depa display  kat rak depan cashier.
ingatkan special price...seronok gakla.
sekali g dekat2 tengok2 harga RM43+....
biasanya dapat RM34+.kalau sale RM31+....
macam tak caya jer..(mmg tak caya pun)..
g tengok kat rak biasa...mmg harga tu..
ishhh...banyaknya beza..
puas belek2 at the end grab yg ni plk..

nak kena beli CD plk ni nampak gayanya...

p/s...apasal harga naik banyak sgt ek??
          anything special dgn packing baru ni?
          nampak sama ja dgn yg dulu.

4 comments:

kakyong said...

ieda,
sejak dah guna CD ni tak penah lagi dok g belek rege DD.. tak sangak... naik byk sungguh regenya..

berat nabila lebih kurang anis.. kakyong suggest guna CD minky sbb minky ni pun anis muat.. actually CD coolabby pun anis masih boleh muat.. cuma kalo bum2 nabila lagi comel & montok.. elok guna minky.. minky 1 pc rm33.. tp kalo nak rege special.. email kakyong ya.. ;)

utk lebih detail.. sila refer link ni..
http://kakyongshoppe.blogspot.com/2010/06/cd-qqbaby-minky.html

ieda said...

orait..tgh belek ni.

Sueriani Ali said...

Selalu beli kat mydin, kat situ paling murah berbanding tempat lain...

Rizziela said...

Mahalnya. Biasanya saya dapat kalau harga promosi RM31.99 kalau paling mahal pernah beli pun RM35.99

Baik pakai huggies mcm tu.

Haziq nasib baik...sebab dia pakai CD...masih ada gak DD cuma kuranglah...emergency baru pakai DD