SENANG CARI

10 June 2010

esok bermula...

salam..
busy...busy.....busy....
esok start konvoi kelantan - terengganu.
lepas subuh dah kena keluar coz kena ada kt penang by 8 am.
t-shirt konvoi tak siap lg..petang ni siap separuh..malam ni baru siap semua...pukul berapa nak siap lipat???

minggu ni hbby mmg tak lekat kat rumah.hari ni pun berlegar kat luar jer..nak siapkan benda2 semua tu..dlm pd tu sempat lg jadi driver g hantar kawan dia ke airport penang.

mujur jg anak2 yg dua org tu dah pandai kemas barang sendiri..
saya dah ajarkan dulu mcm mana nak kira berapa baju nk bawa & nak ringankan beg...takyah angkut berkoyan2.
so sekarang ni kalau nak g mana2 cakap jer berapa hari nak stay kat sana they all dah boleh siap sendiri..
tinggal si toyot kecik ni jelah nak di siapkan.
nama ja budak kecik tp barang dia yg paling banyak...ishh...

konvoi Kelantan tahun lepas

No comments: