SENANG CARI

09 June 2010

senangnya ambil ubat..

salam..
hari isnin lepas saya ke bhg farmasi hospital (HTAH) utk sambung ubat my sis...she's on regular follow up there.biasalah kalau kat farmasi kena tunggu lama.selalunya saya ambil nombor giliran..balik dulu then lunch break dtg ambik ubat jer.but that day tak ramai sgt so tunggu jelah.

then saya ternampak streamer ttg cara nak jimatkan masa ambil ubat.terus tanya kat kaunter.the girl bagi saya pamphlet ni.
tak pasti plk kat hospital2 lain ada sistem yg sama/tak.
tapi pd saya it's a good way to reduce the crowd.for next month saya akan buat cara ni & see how good/efficient the system is.
hopefully it works.
kalau tak puas hati???call pengarah..haha..
tak pe..he's a good & very nice guy.

ni pamphletnya




to those yg ambil ubat kat hosp kerajaan secara regular boleh tanya ttg ni kat farmasi hospital..kalau belum ada lg lah..

kot saya yg tertinggal info tak tau la plk..
Drag and drop me


No comments: