SENANG CARI

10 June 2010

kisah kasut & kaki...

salam..
ini adalah kisah hari sabtu 5/6/2010.
lepas makan kenduri kami ke carrefour mencari kasut utk budak2 & umie mereka.mmg saya suka beli kat BATA.harga murah & sedap dipakai.yg utamanya cari kasut budak kecik ni sebab dia mmg takde kasut.yg ada seliper ja.dah nak g konvoi kenalah pakai kasut.selesa sikit.budak ni kaki kembang so susah nak cari yg sesuai.at last dpt yg purple tu..try, muat ngam2 ja..terus takmo buka.siap ronda2 kedai tu lg.buat macam kedai sendiri.yg bestnya org pilih kasut letak kat kaki tp dia pilih kasut g cium2 kasut tu dulu..apa pesen ntah.



dapatla beli sorang sepasang.kasut umie ja tak dapat beli sb takde saiz..susah gak kaki kecik nie..dah dapat pattern takdak saiz plk.
terpaksalah nanti g beli kat outlet lain.
my faveret is always BATA COMFIT...cuma kadang2 design tak berapa ok.so saya akan tunggu sampai design baru datang.
saya tak pakai heels...sgt menyakitkan betis.selesa dgn sandal jer.tapak wajib lembut macam COMFIT.
budak kecik yang dah letih eksyen dgn kasut baru..troli ni utk letak dia ja..dah mood tak baik sebenarnya ni.tp abah layan main cuit2 jari celah troli tu oklah kejab..boleh gelak2 lg sementara umie beli food.

8 comments:

makdara terdiva said...

salam ida..

seronok bershoping dgn anak2 ni..

tp tak seronok bila msg2 dah penat..huhu!

teringin nak naik troley tapi apakan daya, x muat..kehkeh!

kak ina kl said...

salam..memang kat umah ni kasut bata yang jadi pilihan...tahan lasak kan

A.I said...

dah mcm duta bata dah akak ni..hehe

Pnut said...

samalah kita..sandal je senang, takder kasut bertumit-tumit tinggi sikit ponnn tak selesa...

pasai sms amek ubat tu, kat hospital putrajaya dah buat dari tahun lepas... ala-ala drive tru gitu...sms, confirmkan, nanti just drive lalu dan ambil ubat..eheheh jimat masa, sebab sini parking susah giler

Kauthar said...

masa atif 1 yr old dulu belikan dia kasut bubblegummers tu memang tahan lama..selesa sangat!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sama la kita, kak...troli buat letak anak je. bukan letak barg pun. hehe...
bukan main lagi sinabila tu yer...dpt kasut baru...

ieda said...

makdara...badan kecik muat jer tu nak masuk troley..haha

kak ina...selesa kan?

AI...kot dapat kasut free okay gak..kahh..

ieda said...

pnut...sini pun kena buat drive tru gak la..parking susah..nak kena bgtau pengarah nie.

kauthar..bila dah tak muat sayang plk kan tgk kasut elok lg.

fiza...seksa bawa nabila ni shopping..ligat.