SENANG CARI

12 March 2010

kena tinggal lagi...

salam..
jumaat 12.3.2010 jam 4 ptg...en hbby akan berangkat menyertai konvoi SMBC ke Krabi Thailand.oleh kerana ini adalah konvoi motosikal maka tinggallah kami 4 beranak kt rumah...huhuhu..
tgh excited giler tu walaupun sakit kaki tak 100% ok lg.balik selasa nanti mesti tersadai punyalah.masa tulah nak cover segala tidur yg tak cukup ni..malam td pun tidur lambat dok siapkan segala paper yg nk kena bawa ke konvoi tu.tiap2 kali konvoi mcm tulah jg..banyak kerja last minute..tapi setakat ni alhamdulillah last minute pun turns out excellent.harap2 yg ni pun berjalan lancar sb melibatkan negara luar and this is his first job in this club.


i know that en hbby hanya akan baca posting ni beberapa minggu lg..
anyway to my en hbby..i'm proud with what u'r doing walaupun kadang2 kesian tgk ayang buat kerja tonggang terbalik.take good care of yourself.gonna miss u..
....we luv u so so so much....

4 comments:

fariza said...

tu budak tecit pon ikut ker..hehehhehe....chomel..:)

semoga selamat pergi dan balik.

Lovely Bella said...

huhuuh seronot nyer konvoi2 nih.. tp bella x de motor besar.. motor kecik pun x de.. hehehe
salam singgah :)

ieda said...

fariza..budak tecit mana leh ikut.
bella..takde moto takpe..jom join konvoi avanza plk.

ukimi_ommiey said...

doktor..bang zam dh mcm ultraman dh tgk haha