SENANG CARI

22 November 2009

cuti = kenduri

start jer cuti sekolah maka bermulalah acara makan kenduri. kemarin ja ada 3 kenduri.. lepas sarapan kluar dgn hbby g beli hadiah then g bank settle apa yg patut.lepas zohor terus ke penaga penang untuk majlis akad nikah geng avanza..best jer majlis tu sb cuaca mendung..mmg selesa.cuma gambar jer gelap sikit..almaklum kamera koman.tu pun pulun tangkap gambar ngalahkan cameraman yg bawa kamera besaq tu..hehehe..tp kt sini letak sikit jelah.. yg bestnya kami mai 2 keta ja..jadi mcm jakun sb tak kenai dua2 family pengantin.family lelaki ingat kami sebelah pengantin pompuan..yg family pompuan ingat kami belah pengantin lelaki..tengah makan baru la depa tau kami ni sapa...tetamu tak diundang..heh..muka tak malu..
pemandangan otw ke rumah pengantin perempuan

family pengantin lelaki

akad nikah

dah dapat lesen...

mak pengantin lelaki yg masih muda lela..
 
nizam & wife...sorry cek lupa nama..isk..isk..
 
geng avanza
tunggu 6/12/09 for more happening event

badan sapa lagi bulat?

balik dr penaga terus ke sg petani..kenduri kawen adik angkat hbby.sampai pun dah pk 5 ptg..org tgh nk angkut khemah.sib baik ada food lg.kt sini tak ambik gambar..malu..hihihi..

then ambik brg2 biz hbby yg nak kena deliver kat customer minggu ni.sampai rumah pk 6 lebih..lepas magrib kononnya bertolak ke kenduri satu lg (x office mate hbby)..hujan renyai2.hbby tak pasti rumah tu kt mana.kad kenduri tinggal kt ofis.
so singgah umah abah dulu...sekali abah cakap.."kenduri 6 hb nanti laa.." pehhh...sib baik hbby tak tau umah..if not,tak pasai2 p ketuk umah org malam2...ujan plk tu...
salah sapa???aku ler..silap tarikh wei...
nak wat per...lepak jer umah abah sampai pk 9 mlm sb ujan lebat..

nabila siap pakai baju kurung lg nk g kenduri..
(kt blkg tu brg2 hbby yg nk deliver kat cust)

No comments: