SENANG CARI

08 May 2014

NABILA BELANJA

salam...
cerita budak kecik sikit..

sekarang dah pandai nak bayar-bayar...lama dah sebenarnya.ummie ja lupa update perkembangan yang satu ni.kalau makan kat luar atau beli barang,dia kalut nak bayar.kat stesen minyak pun dia nak bayar juga...tapi bagi yang bayar kat pam sajalah.kalau yang bayar kat kaunter ummie ikut sekali...bahaya kannn...
lepas bayar dia mesti tunggu duit lebih.ada sekali ummie bagi duit cukup2 ja...beria dia tunggu.bila ummie cakap..."baby....tak dak duit lebih"....tersipu2 ja dia malu sambil pusing balik kat umie di meja makan...comey ja.
bila dapat duit baki dia angkat kemudian cium duit sambil cakap macam doa...as if 'terimakasih Allah bagi duit ni kat baby"..tapi duit baki dia bagi balik kat ummie walau dengan penuh susah payah.
yang perempuan tu bukan ummie nabila yer...


No comments: