SENANG CARI

22 May 2013

POTONG....SAPU

salam....
lagi cerita budak bambam (umie tak dak modal nak bercerita maka tulis la kisah budak ni)..

lepas sekolah tadi terus ke kedai gunting sebab abah & along nak potong rambut...
budak kecik ni pun sibuk nak potong juga.
maka trim yg depan sajalah.belakang tak panjang sgt....biar dulu.


macam selalu...mesti cukup syarat.
lepas gunting kena cuci rambut (basah2 ja pun)....blow & sikat lawa2.

tapi hari ni dia buat kerja extra...
tolong sapu lantai...siap buang dalam tong lagi.lepas tu ambil feather duster sapu semua kerusi meja kat dalam kedai tu...amboi!!!rajin terlebih la plk.
jenuh nak pujuk ajak keluar.mujur tak ada pelanggan lain (tengah hari org tak ramai).

tunggu besar sikit boleh buat part time kat sini kan baby?


1 comment:

Amanda Suria said...

Lama x singgah sini..limited access..kat opis dh kena blocked...mmmuah kat nabila...