SENANG CARI

28 November 2012

BERATNYA MATA...

salam...

mengantuk laaaaa.....
minggu ni sunyi sungguh..
orang pi makan angin kot...
ataupun pasai gaji tak masuk lagi...

bila sunyi2 ni mulalah nak mengisi perut..
cemana nak kuruih???

mujoq la jugak kat FB dok riuh rendah pasai gathering GEN2 bulan 12 nanti..macam2 gambaq lama depa bawak keluaq...cerita lama zaman2 budak nakai kat sekolah menengah pun ada...boleh la baca & layan buat mengisi masa.

moga segala urusan untuk gathering dipermudahkan oleh Allah...
tak sabar utk 2 benda...
1...jumpa kawan2 yang mula2 jumpa 30 tahun lepas
2...nak tengok sekolah lama....banyak memori di situ



2 comments:

Daddy Ziyyad said...

saya teringin nak gathering dgn kawan kawan sekolah rendah sebenarnya..hihihihih...Tapi sebab dah lost contact lama sangat..susah nak buat..cari kat FB pun susah dah..

ieda said...

kawan sekolah rendah akak ada la beberapa org kat fb...tapi semua berselerak.nak gather2 pun payah.yg sekolah menengah ni ramai kat zon tengah..so depa boleh organised.