SENANG CARI

16 May 2012

JASAMU DIKENANG

salam..


16 MEI....
SELAMAT HARI GURU buat semua yang bergelar guru..
moga jasa kalian mendapat balasan yang terbaik dari ALLAH..


buat cikgu NURUL..
maaf hari ni Nurul ponteng sekolah...(tak ada kelas)..
katanya nak study sebab minggu ni tengah exam pertengahan tahun..
dia minta handphone baru dari abahnya...so kena pulun...
moga2 dia dapat result yang baik..


buat cikgu NABILA...
maaf sebab hari ni Nabila pun ponteng...
malam tadi tidur lambat..
sibuk menyanyi macam peserta2 pertandingan Nescafe tu..
pagi ni plk hujan lebat...mmm..liat la..


buat cikgu2 saya dulu..
tadika kat kampung...SKAAT...MRSM...USM..
terimakasih cikgu...
anda adalah guru2 saya..
anda adalah ibubapa saya juga..



2 comments:

Daddy Ziyyad said...

Semoga Nurul dapat keputusan yg cemerlang...nanti dpt lah hp baru nya tu :)

Bam bam jgn malas2 bangun tido tau! ahaha

ieda said...

DZ..
kalau dapat hp tu mau kecoh satu sekolah dibuatnya...

bambam rajin bangun awal..tapi hari cuti..hehe