SENANG CARI

28 May 2012

DUIT PI MANA???

salam..


adoiyai!!!
pening pala aih!!
dah bank-in duit elok2 untuk cover cek semua...lega dah rasanya.
tetiba petang ni ada rep. call cek dia tak lepas...
apa kes la plk ni?
sapa plk yg sedut duit ni?
memang ada loan dgn bank ni tapi selalunya depa tak ambil duit dalam akaun sebab depa tau ada cek nak keluar.....takkan kali ni depa nak pekena saya plk kot.tadi org pi bayar loan tak cakap apa pun.
satu hal plk la nak kena pi ngadap org2 bank ni..malas betoi!!!
tadi dah pi...esok kena pi lagi...
rep ni plk inform dah lewat.org dah balik dari bank baru bgtau.
cek dated 5 hari lepas..(bukan dia yg lambat..budak ofis dia la tu)..

tadi masa tgh bayar kereta ada sorang customer tu terkejut bila cek duit dia kat ATM...hilang RM3000....tak tau cemana boleh lesap.kad ada kat dia.tapi dia bank lain..saya bank lain.

####kalau duit juta-juta takpa la...####
SU cepat2la dapat projek besaq yang oiii!!!....

No comments: