SENANG CARI

25 December 2011

A LITTLE BIT

salam pagi Ahad...selamat bercuti.


short update.
hari ni adalah hari ke 3 saya sekeluarga & 13 keluarga lain di Thailand.
hari pertama di Phuket,semalam dan hari ni di Krabi dan sekejab lagi akan bergerak ke Hadyai.satu malam di Hadyai dan esok akan kembali ke rumah.


banyak peristiwa yang berlaku...sebelum & semasa bercuti kali ni.di sebalik itu,Alhamdulillah semuanya berjaya dihadapi sehingga setakat ini.semoga perjalanan selepas ini akan terus dilindungi olehNya.


nak letak gambar sikit2 pun tak boleh sebab kabel transfer gambar tak bawa....huhuhu...
ambik gambar pun kena budget2 sebab takut memory full.banyak kat video ja.sib baik bawa handycam sekali.




orait....see uols later.nak kemas barang.SU dah chow ke bawah...jumpa kawan dia.tokey kedai sarapan kat Krabi ni.




2 comments:

kakyong said...

wah.. selamat bercuti & mengembara kan.. & semoga selamat dlm perjalanan

SURIA AMANDA said...

bestnya akak jalan2...