SENANG CARI

17 November 2011

BUDAK COMEY

salam..

jom layan gambar budak2 comel..
depa2 ni anak cousin saya.
first time jumpa tapi ramah mesra sungguh.suka tengok..dahla muka comel.
4 beradik semuanya.yg sulung boy std 1.
ke 2,3 & 4 girls....umur 3 thn,2 thn & 1 thn....berderet.utk makluman semua tu lahir by czer...canggih betoi my cousin ni.
gambar abangnya tak dak plk....tapi comey gak walau tak segebu adik2nya.

kakak yg malu2 bila kena hala kamera.
susah betoi nak ambik gambar dia ni....macam2 rupa dia buat

this is the best from budak mata bulat...
iman (2yrs)...nama dia ja yg saya ingat sb dia paling lasak.
baru 2 thn lebih tapi mulut pot pet pot pet....lancar ja sembang.
kata abangnya,dia lahir dgn anak patung.sebab tu mata dia bulat.


si kecik yang peramah...
dah setahun tp takmo jalan lagi...seram kot.
elok ja saya zoom muka dia tetiba kakak terkam...ish...
tarikh lahir dia ni best....10.10.10

walau apa pun,hakikatnya tak dak sapa boleh lawan body budak bambam ni.
dah membulat balik.

****kenduri menemukan adik beradik yg bertahun tak jumpa.

No comments: