SENANG CARI

07 October 2011

BAJET 2012

salam.

bajet 2012 dah siap dibentangkan tadi.saya tak tengok pun.not interested sebab rasa macam takdak direct effect kepada kehidupan seharian saya.
masa kerja gomen dulu tunggula jugak sebab nak tau berapa bonus boleh dapat.
btw...tahniah kepada yg akan terima bonus nanti...sikit atau banyak jangan dipersoalkan.bersyukur apa yang dapat.

dah baca secara ringkas ttg bajet tadi kat blog GTO...cepat betoi dia update.
yang saya suka satu ja...yuran persekolahan dimansuhkan...thank you PM.
cuma harap2nya janganlah cikgu2 minta macam2 bayaran atas nama yuran lain bila dah start sekolah nanti...selalunya macam tu lah.

apa2 pun esok kena beli paper jugak.....esok cuti tapi kena keluar awal coz paper mesti habis cepat.


1 comment:

kakyong said...

kak,
khabarnya yuran yg dimansuhkan hanya RM35 jer.. yg lelain, yuran PIBG bagai kena bayar.. saya tak pasti kesahihannya..

tapi kalo lah betui.. x payah lah nak laungankan sangat pasal pendidikan percuma oleh kerajaan nih... :p