SENANG CARI

28 October 2011

AKU GILA HAMPER

salam Jumaat...


jom layan cerita baru ni..
terakam pada jam 1 pagi tadi.

tahniah!!!!
saya adalah pemenang pertandingan pakaian beragam
dengan tema
"tanpa BAJU"

abah buka reben ja tau....yang lebih tu nabila buat

ish....ish..ish....
abah ni kacau laaaa...
dah la selotep banyak sangat ni.

kih...kih...kih.....abah ni lawak la.....
nak buka hamper pun slow.

heeee..........agak2 tahun depan baby boleh menang lagi dak?


****hamper tu sebenarnya abahnya bawa balik hari Ahad baru2 ni..dapat masa program kenduri dengan Sinar Harian kat Perak.dok tunggu hari nak suruh nabila buka.bukan apa...saja suka tgk dia excited dapat hadiah****

5 comments:

Fadhilah Maarif said...

comelnya awak...rasa nak peluk dan cium...nasib baik jauh..

Noina said...

tersenyum sorang2 acik tgk kamu Nabila..:) comel betul.. :)

Azma said...

lama x bw.. rindu kat bam bam.. Bam bam kurus sket ke? ke acik yg dah rabun?? :)

kakyong said...

seronoknya nabila dpt hadiah..

ieda said...

fadhilah...
gogmol lagi best.tapi silap2 dia gomol kita balik.

noina..
hopefully 1 day kita boleh jumpa...insyaAllah.nak temukan nabila dgn nabila.

azma...
percayalah pd mata kamu..hihi...mmg dia slim dah sikit.

kakyong...
kalut ja lebih sebab nak makan.