SENANG CARI

29 October 2011

SESI MENGGUNTING

salam...

hari ni kita layan cerita nabila lagi.
kisah potong rambut....rimas tengok rambut dah masuk mata.serabai.
so lunch break Jumaat (28.10.11) bawa dia ke kedai gunting auntie winnie...abah pun nak potong rambut jugak.rambut abah hanya boleh dipotong oleh auntie winnie..org lain buat tak jadi.so nabila pun dah jadi pelanggan setia kat sini.
habis digeledahnya drawer orang...ish.....

dah nama pun pelanggan setia...kedai orang dibuatnya macam rumah dia.siap gunting rambut habis satu kedai dijelajah sementara tunggu abah siap.bila tengok abah basuh rambut dia pun nak jugak.
best??

macam kena pasung daaa....

auntie basuh tipu2 ja..just bagi basah.
gaya macam budak besaq...

dah basah kena la blow kan...
terjelir2 lidah kontrol ayu.

menghayati sungguh la...

dah siap sila bayar sendiri okay....(duit minta kat abah).
terima kasih auntie...nanti nabila mai kacau lagi.

semua RM13 ja....
dapat hadiah maruku plk tu..


7 comments:

Fadhilah Maarif said...

comel lagi sekali...

h4ni3 said...

kiut la nabila
da feeling ala2 anak dara ye.. kan main lagi dia :D

Yana a.k.a Nonie said...

yer yer jer si nabila cuci rambut yer...hihihi..cute sgt:-)

NB KARA said...

ha ha bukan main lagi nabila, siap pergi salon lagi ya. comel aje dia..

ieda said...

fadhilah..
maintain..hihi

h4ni3...
dia sangatla suka meniru apa yg kita buat...kdg2 rasa lawak tgk..kdg2 hangin jugak bila tak kena tempatnya.

yana..
acah ja tu...janji basah...hihi.selagi tak buat selagi tu lah dia dok main kat kerusi tu.

kak yati...
kalau lama tak pi sini nanti tokey kedai tanya..."zam...awat tak bawak 'guni beras'?"...hahaha
dia panggil nabila guni beras sb berat sgt.

SURIA AMANDA said...

pandainya dia....ni esok dah big girl sure tiap2 hari ajak cuci rambut..

kakyong said...

comel jer aksi nabila..

anak2 dara saya tak pernah potong rambut kat salon.. x tau la camana telatah depa nanti.. sbb la ni pun kalo sesekala bawa pergi kedai pun.. Ya Allah, habis semua brg kat kedai depa nak amik... :)