SENANG CARI

11 September 2011

DEMAM RAYA

salam ahad buat semua....
 masih beraya?

cuba teka siapa ada apa bawah selimut tu?
clue?
ada dalam gambar tu jugak...


tadaaa.......
hehehehe...
budak kecik yang demam.
tengah berselimut depan TV.


konon2 nak sembunyi dari umie la tu...
budak ni demam start hari khamis lagi.berjangkit dari kakaknya.ni first time demam untuk tahun 2011.selsema sikit2 tu biasalah...
gambar ni saya capture hari jumaat.lunch break.
balik rumah tengok berselimut depan TV.badan tak la panas sgt pun.
masa mula2 sampai abahnya jenguk dari sliding door..nampak dia berselubung siap buat gigil2 badan...boleh nampak selimut tu bergerak2 kata abahnya...saya tak sempat tengok.
pandai la berlakon...sapa ajaq ntah...

kemarin on off panas dia....pagi ni masih tidur masa saya keluar.malas nak kacau.biar dia tidur puas2 sebab kemarin beraya seharian.

1 comment:

Annie Han Yeon Rin said...

Alololo... kiut sangat adik comel ni. get well soon...


Eh! salam kenal ^_^