SENANG CARI

29 September 2011

CUTI LAGI

salam..

nabila cuti panjang minggu ni...
Rabu cuti sebab cikgu2 ada kerja jabatan kat main office.
Khamis cuti sebab cikgu2 buat lawatan rumah utk pelajar lain (weekly activities).
Jumaat & Sabtu mmg weekend.
pastu Ahad sekolah tapi tak belajar sebab ada jamuan.....ooo...bahagia.

tapi budak ni mmg la kan....
asal cuti ja senang bangun pagi.tak payah nak kejut2.kalau hari sekolah kemain liat lagi nak tinggai katil.
pagi ni pukul 8.30 dah keluar bilik bila dengar alarm kereta.dengan muka tak basuh terus nak sarung seluar panjang nak ikut....muka nampak segar...maknanya dia dah lama terjaga.
sekarang dah pandai buka pintu bilik walaupun berkunci.tangan dah kuat utk pusing tombol.badan pun dah tinggi,senang ja dia capai.

ni pagi semalam...tak mandi lagi tapi sibuk nak makan.biar ja dia makan sendiri.

habis nasi goreng tu...
umie zoom dari kereta ja tapi bila dia perasan terus ja posing peace.

gambar pagi ni tadak sebab kamera tinggai kat kedai.

5 comments:

Mommy Fara said...

Eh, pandainya posing peace mcm tu. Nampak aje die bila umi nak amik gamba eh? Hehehehehe....

Rizziela said...

Bagusnya ada selera makan...

Nabila nampak dah lain mukanya

A.I said...

bebudak mmg camtu kan? time cuti bukan main cepat je bangun tidonya. isk isk isk...

berselera sungguh muka dia mengadap nasik goreng tu. hehe

ieda said...

mommy fara..
buat masa ni..itulah gaya feveret dia.sampai abah pun terikut.

rizziela..
beza kat mana tu?


AI..
geram kan??kalau hari kita cuti lagi geram.

SURIA AMANDA said...

hehehee....sgt comel...