SENANG CARI

12 April 2011

CERITA PENDEK

salam...
entry sembang2.

kes 1.
beberapa hari lepas.
(pelajar perempuan sekolah asrama penuh depan ni...demam selsema sikit2 ja)

"dr, boleh dapat MC tak untuk esok?"
"MC?"
"boleh dapat tak MC utk esok?esok saya exam.tak sempat baca buku"

......hmmmm....ada jugak macam ni.......



kes 2
semalam
(budak lelaki 12 tahun yg naik basikal dilanggar kereta masa mengelak dari anjing)

"mak...abah marah dak?"
"mestilah marah"
"laa.....bukan salah adik pun"
"habis tu salah sapa?"
"anjing tu yang salah"

............hehehe...yg ni saya gelak......


6 comments:

dangarumbia said...

Haha....

Dulu, anak kak tie jatuh dari basikal kerana mengelakkan siput!!

Tak pasal-pasal kena jahitan kat dagu.. ternganga macam mulut kedua..

h4ni3 said...

huhuhu~ memang betul la tu anjing tu yg salah.. :D

Yasmin Nabilah.. said...

hehe..tak bleh blah tul statement yg no 2 tuh..tergelak pulak saya membacanya..

DrSinga said...

ambik law course nanti ya Dek!!

ieda said...

kak tie..
mulia hati anak kak tie tu...siput pun dia mengelak.

h4ni3...
sian anjing tu..tak leh bela diri..hehe

ina..
tgk muka dia masa dia cakap tu lg best...bersungguh2...serius plk tu.

DRS..
confirm dia tak ambik vets.

NB KARA said...

kasihan yang kena langgar tukan, dah accident ayah marah lagi..