SENANG CARI

11 April 2011

GOOD MORNING

salam.
mata pejam pun tangan boleh buat 'peace' lagi.
gambar pagi ni masa abah tengah berusaha 'membangunkan' nabila utk ke sekolah.
as always...good girl.
ek ek saja..no crying.

9 comments:

Nida said...

salam..

olorrr cutenya nampak dua beranak tu... :)

[-suziey-] said...

hehhehe...kesian kena paksa bangun utk ke school..

Daddy Ziyyad said...

selalunya byk kali susah ke, atau senang bila nak mengejutkan Nabila kak?

=sz= said...

bagusnya nabila ek ek saja ye...

gambar terkini ke tu kak?
cam kecik skit saiz budak tomei tu...heee

A.I said...

eeee..geram tgk tangan gebot dia!

ieda said...

nida...
sapa lg cute...anak ke abahnya???hehe


suziey..
terpaksa..kalau tak buat macam tu dia boleh layan tidur sampai pk 10 even kat sebelah bilik tu bising2.


DZ..
senang nak kejut dia ni..cepat terjaga tapi mengeliat nak bangun.


sz..
yes..terkini.pagi tadi punya...nampak kecik sebab tak sampai separuh badan tu.full view mmg masih bambam.

AI..
mau geget????silakan..

h4ni3 said...

anak pompuan memang senang bangun kot eh kak..
harraz kalo kejut nak pi skolah, mak aih liatnya.. suh buat susu dulu la, suh masuk beg dlm kete dulu la, pastu dgn merengeknya lagi.. heee.. adik dia ok lak

Pnut said...

ahahahahah comei la..mata pejam, tangan peace....

rajin ummi dia dok amek gambar dia..

ieda said...

h4ni3..
hehehe..boleh plk dia mengarah2 buat itu ini...

pnut..
tgh ada mood rajin.tp dlm PC ni mmg berkoyan gambar dia.