SENANG CARI

22 March 2011

SEPATUKU

salam.
antara murah + lawa + sedap pakai
dengan
mahal + tak lawa + sedap pakai

mana yg kamu pilih?

saya pilih yg murah + lawa (di mata sayalah) + sedap pakai
RM14.90
kesnya...
kasut lama dah putus lepas balik kampung.
(saya dah pesen tak dak kasut spare)

pi cari kat tesco ja sb dekat dgn rumah.
kedai BATA kat tesco takdak yang lawa...dah tu mahai berganda.

9 comments:

h4ni3 said...

janji selesa di kaki
kan kak

Yana@Noni said...

TENTULAH MURAH + CANTIK + SELESA DIPAKAI....HIHIHI

YG PALING PENTING IKUT KEMAMPUAN..JGN PAPA ASAL BERGAYA UDAHLER KAN..:-)

mummy_ayu said...

ayu pun..tak kisah la mahal ke murah..janji sedap pakai..tapi kalu ada yg murah, cantik selasa.of coz la pilih yg tu..
he he he

=sz= said...

saya pilih yang kedua...
hahaha..
tu je la passion saya kak!
tapi beli 2 tahun seklai la sepasang :p

NB KARA said...

ieda bata sekarang kat sini tengah buat sales tau, ada tu 50%, ari tu akak belikan bibik..dia pilih yang tinggi, tertonggek dia pakai sedangkan majikan dia beli yang leper aje..ha ha

DrSinga said...

kesian minah tu dipijak tipa-tiap hari!!
kalau dia tau , mau nangis kaw-kaw punya !!

Daddy Ziyyad said...

saya jenis liat nak beli kasut.
saya prefer yg murah, dan selesa. Lawa tak lawa tu, saya tak kisah sgt. Sebab kasut lelaki ni lebih kurang aja

ieda said...

h4ni3..
ya betoi!!!

yana..
kalau papa mmg takleh nak bergaya dah..hihi

mummy ayu..
nak dapat yg matching criteria pun bukan senang kan?

sz..
akak pun jarang beli kasut.kdg2 pelik tgk org ada kasut banyak2.

kak yati..
tak pa...bibik bergaya.jaga nama bos..hihi

DRS..
hahaha...kalau buat kasut ni kat tempat dia mesti dia dapat royalti kan..

DZ..
kasut org lelaki mahai berganda ganda ganda....

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik pun suka yang murah tapi selesa. kat sini benci sikit kalau murah pulak tapak dia keras, nanti kaki cepat kematu. kena pandai pilih je.