SENANG CARI

21 March 2011

SEJUK = TIDUR

salam..
kat sini hujan sejak pukul 4 ptg tadi.sekejap lebat...sekejap slow @ seriyat.
sejuk2 macam ni semua jadi slow.
bisnes slow...otak slow.
ingat kat bantai & selimut ja.....mmmmm...bestttt....
tp jgn lupa....saya suka sejuk2 mcm ni.
macam dia ni.
penjaga klinik.
saya perasan dia memanjang ada kat sini sejak kematian arwah bapa saya dulu.
tiap2 hari ada.
lena ja kerja dia.
malam berjaga kot.

5 comments:

Yana@Noni said...

saya hujan-hujan ni kak rasa lapar jer manjang...hehehe

Azma said...

sejuk memang best!! tp ari ni tmpt saya panas sket smlm mmg sejuk gilerr..

Si Hitam tu saja temankan kak ieda kot..:)

h4ni3 said...

kat sini pun masih hujan lagi..
huhu.. sejukkkk
ketaq nak mandi

ieda said...

yana..
bab lapaq tu yg tak best...bina badan..hihi

azma...
agaknya lah tu.

h4ni3..
pi kerja mandi ke tidak ni????

Pnut said...

syoknyaaa aiiiihhhh tengok gambaq2 depa pi krabi tu..... ishkkkkk kot-kot ada lagi, roger la.. kot kena timing... kami selalu tak kena timing.. tp nak ajak cik abang join tu kena skill memujuk dengan hebat...ehehehe