SENANG CARI

21 March 2011

HAPPY GIRL

salam
hari ni nabila g sekolah.
bawa beg baru.
beg yg umie dgn abah beli kat Hadyai.
nabila happy sebab ada beg baru.
sampai sekolah terus tunjuk kat cikgu
"ni...bet...bet.."
 apa ada dalam beg nabila???
cuba teka.

10 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Alalaa..tomeinya budak ni nak p school.Blajar rajin-rajin tau.
Ehmmm..ibu teka yeh nabila.Dalam beg tu ada botol susu dan pampers nabila.Hahaha..betul tak??

maszmadi said...

comel jerk nabila pakai beg n helmet tu..

hm dalam beg tu ada bekal kut, wat nabila makan time rehat nanti.. hehe

oYa said...

ada mainan kot heheeee tak pun makanan nak kongsi ngan kawan2x

Yana@Noni said...

Comeinyer Nabila....tau ape dlm beg tu...hehehe..jajan kan @pun ole-ole dr Haadyai utk kawan-kawan kot...:-)

Sumijelly said...

confirm makanan...hehehe

suka yek dpt beg baru.. br semangat nak g sekolah tu......

Sumijelly.com

Mama Hanim said...

cute sgt nak gi skool tu.. best dpt beg baru tu ye nabila.hehe..
Tiba Masa 7 BE Dicashout, Cek Ke 3 2011, Alhamdulillah

ieda said...

esok kita tengok apa dalam beg nabila yer....

CuppyCakeMommy said...

mesti ada bekal dari rumah ni..heheh

btw saya ada educational toys for nabila..do cekidout at my blog ok

nuyin2u said...

klu bukan pampers ngan susu, mesti anti ju terkejut hehe

Lelord said...

hehehhehe ade kaler kot

blaja rerajin yek