SENANG CARI

26 March 2011

MATA-MATA

salam

jom main mata...

mata juling
mata berair/sembab
mata bulat
mata sepet
(penuh eye shadow hasil kerja pengasuh dia)
mata cantik
semua mata yang cantik & tak cantik ni adalah milik budak eksen ini...
cubit baru tau...


5 comments:

Daddy Ziyyad said...

nice collection of 'mata' lah akak..

next time(kalau ada), tambah collection ni kalau nabila ada conjuctivitis!

Azma said...

hihi..cute je entry kali ni..
si tembam dalam pic pun bukan main ye...panjang je muncung.. :)

Fadhilah Maarif said...

salam..rasa nak cubit-cubit pipi dia..geram nengoknya...hihihi..

Yasmin Nabilah.. said...

hahaha..nabila mmg comey..geram btl tgk dia lg2 gambar yg last tu..hehe..

ieda said...

DZ...
dah pernah kena..bangun pg mata takleh bukak tp saya dah g kerja..ngadu kat abahnya ja..

azma..
tu muka eksyen..kdg2 siap jeling lg.

fadhilah..
nanti dia cubit kita balik..lg sakit...hehe

ina..
sekarang lg banyak ragam...kdg2 nak marah tapi lawak pn ada.