SENANG CARI

27 March 2011

TUKAR NAMA

salam
hari ni pepagi lg dah keluar ke SP....hujan renyai2.
(tapi tak best drive pagi2 ni...time org pi kerja.ramai yg drive macam org tak dak akal..)

lokasi tujuan ialah pejabat tanah...
nak selesaikan urusan jual beli.
undang2 baru...kena buat tukar milik kat pejabat tanah.
dulu2 boleh buat kat pejabat lawyer ja.
mujur dekat ja.bayangkan kalau orang yg duduk negeri lain tapi jual property kat Kedah...
kena balik untuk buat pindah milik kat sini..lecehkan.
deal dgn pejabat lawyer senang sikit sebab working hours lebih panjang.lgpun kalau ofis tutup pk 6 pm,kita buat appointment nak jumpa 6.30 pun dia tunggu (bisnes kan).

kat negeri lain pun kena ke pejabat tanah juga ke?..just nak tau.

sib baik pagi2 td pegawai pentadbir ada...boleh la settle.before 9 am dah sampai rumah semula.

hantar bambam pi sekolah...
mak oiii...eksyen sungguh dia pagi ni.siap suruh umie & abah keluar..dia nak tutup pagar & grill semua.pastu buat2 tak dengar arahan..masuk kelas dengan seliper tak bukak..terpaksalah cikgu hambat...hehe..pepagi dah buli org.

3 comments:

kayteeze said...

Haha.... budak-budak ni , kalakor lak Bambam tu ekk.

kak Erna said...

ieda..rasanya memang dari la kena tukar di pejabat tanah..

Sari said...

lamanya x balik SP..hehe
btw dah join contest berbasikal kt cni
http://duniacontestku.blogspot.com/2011/03/aksi-si-cilik-berbasikal.html
tq