SENANG CARI

28 February 2011

PINJAM NABILA????OH NO!!!!

salam sejahtera.

hari ni ramai betul pelawat kat sekolah nabila.pagi2 tadi nursing students.siap temu ramah parents lagi.tapi biasalah..budak2 ni tanya soalan tak relevant.tak tau plk depa semester ke berapa.tanya personal details ja..langsung tak sentuh ttg condition pelajar PDK.biarlah depa.by 9.30 am saya dah gerak balik..nak masuk kerja plk.

masa ambik nabila cikgu dia bgtau lepas nursing student tu, geng orthopedic (tulang) plk dtg visit.suka sunguh depa main dgn budak2 kat situ.siap bgtau cikgu nabila, depa nak mai lagi...nak main dgn nabila.dah tu minta pulak nak pinjam nabila.nak bawak balik sehari...haha...no way....kawan abah nak pinjam pun tak dapat.ni kan plk org lain.
nabila tak dak sunyilah kami...she's our everything.

in the shades of love.....


p/s:  boleh ke nak pinjam2 anak?

15 comments:

=sz= said...

adaaaa la kak orang bagi pinjam anak ...
ada sedara tu citer dia boring, anak2 sumer dah besar2...dia p la pinjam jap anak jiran wat main2 pastu pulang semula ;)

ieda said...

sz..
pinjam anak jiran sebelah ok lagilah...jauh2 tak berani nak bagi.

eRiNsZ said...

bole plak ea main pinjam-pinjam anak huhuhu..
main berendam air mater aii

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Dr.Ieda cam makcik lah, bab pinjam anak no way. Pengasuh anak makcik, mungkin selalu kecik hati, nak bawak Firdaus jalan pun makcik tak kasi. Tak tahulah dah set dalam otak kot.biarpun nakal, sunyi bila tak de.

Azma said...

Sama cam akak.. mau pengsan pinjamkan anak kat org lain. Mak mertua mintak bawak balik anak sulung pun saya tak bg kak..inikan plak org lain..

umi aiz said...

wah suke-suke je nk pjam ye kak..
xtau mlm nnt kite beredam ngn air mata...

h4ni3 said...

boleh pulak nak pinjam2 ye kak
hehehe
masalahnya.. budak2 tu pandai ker nak jaga budak kecik? kang asik ajak main je, lupa pulak nak mandikan n bagi makan :D

Wahidah said...

sygla sis diroang tk guna peluang yg ade interview anak2 pdk ne..


wai selalu je pinjam anak2 org..:P

kayteeze said...

Ish.. kita pun tak berani nak pinjam-pinjamkan anak ni. Bimbang sangat. Pernah juga jiran sebelah rumah ajak anak bongsu tu masuk rumah dia (jiran tu tak ada anak perempuan, dia terliur laa..). Masa tu Isha baru berumur 3 tahun...
Kita cepat2 cakap, isha tak pandai cakap nak ke toilet, kah kah.. tak jadi dia nak pinjam!!

Daddy Ziyyad said...

kenapa geng ortho nak pinjam Nabila?

ieda said...

erinsz..
cara senang nak dapat anak...hehe

cik ina..
kalau kat pengasuh saya ok lagi.tapi siang2 jelah.kalau kami ada hal baru bg tidur sana.

azma..
kena pinjam dgn mak sekali..hahaha

umi aiz..
rasa pelik kan bila anak takdak..sunyi ja.

h4ni3..
sekali nabila uk..uk...padan muka depa...hehe

wahidah..
buat anak sendiri la..hahaha
student ni kdg2 masuk kelas blur..tu yg tak tau nak tanya apa2.

kak tie..
anak perempuan ni lagilah risau kan..macam2 boleh berlaku.tambah2 yg mcm nabila ni..bukannya reti nak bgtau sgt.

DZ..
nak buat mainan depa kot..selalu dok main dgn tulang.bila nampak nabila yg banyak isi terus ja berkenan..hihihi

cikpuanhady said...

tak pernahlah pulak lagi ada org mintak nak pijam..hoho..

Jom skodeng :Jom join Heartbeat.my!

SURIA AMANDA said...

kalau mcm tu Lisa pun nak pinjam leh??sure x leh kan...

ieda said...

cikpuanhady..
takpa..tak risau.

lisa..
tau takpa..hehe

kakyong said...

pinjam anak?? oh no...
fikri pun lately dia dok dgn opah di Ulu Kinta.. itu pun sebab opah dia kan.. kalo org lain, huhuuuu... nehi haayyy...