SENANG CARI

05 February 2011

JALAN-JALAN CUCI POKET

salam..
bersiaran dari persiaran venice Lumut Perak.lepak2 kat homestay lepas attend kenduri kat rumah kawan.ada 7 family semuanya.just spend a nite & esok pagi balik ke SP coz kena kerja.

hari Khamis pagi bertolak ke Melaka..tidur sana satu malam.Jumaat tengah hari bergerak ke Selangor dgn member dari Johor.pergi makan kat Haven Restaurant sb nak guna voucher yg dapat dari eyriqazz baru2 ni.lepas makan tu terus gerak ke Lumut.tiba kat Lumut around 2 am.dengan demam segala terus ja landing sampai pagi.

so sekarang ni tengah rehat2 sementara nak malam.semestinya malam ni depa ajak ronda Lumut plk.maybe pi rumah member yg kenduri tadi tengok ada apa2 yg boleh dihabiskan..hehe.

banyak gambar nak tayang...will be done tomorrow.

1 comment: