SENANG CARI

10 January 2011

TAK DAK TAJUK....

salam.
dah masuk minggu ke 2 persekolahan.musim hujan pun dah makin berubah kepada musim panas di bahagian barat S'jung ni.makanya ramailah yg mula demam & batuk.termasuk jg saya.minggu lepas sampai hilang2 suara.demam sikit ja tapi batuk yg teruk.masuk kerja pun dah rasa segan dgn patient tapi buat jglah.jenuh nak control batuk.minggu ni dah ok sikit.tapi dapat kat along plk.hari ni pontenglah nampak gayanya.
nurul batuk sikit2 saja.abah selsema sikit ja semalam.hari ni ok dah nampaknya.nabila still 'tegap berdiri'...moga2 dia tak terjangkit dgn virus2 ni.azam baru nabila...nak sekolah elok2..tak mau ponteng2 walaupun tiap2 pg buat perangai mengada2 bila sampai sekolah.

hari ni takleh nak letak gambar..ada problem sikit kat line internet ofis.ni pun guna komputer ofis SU...

p/s...ibu bapa yg anak2 masuk asrama dah mula merindu ke???

2 comments:

munna said...

kat pantai timur ni... hujan makin menjadi-jadi lah..nak banjir gelombang ketiga agaknya...

ieda said...

munna..
tiap2 tahun banjir makin teruk sb kawasan tadahan dah kurang.
jaga diri baik2.