SENANG CARI

13 January 2011

IDAMAN KALBU

salam..
lepas beli goreng pisang tgh hari td singgah kat tempat servis hyundai..
nampaklah gedabak ni dok landing kat situ.tgh servis 1000km.

ni gambar google.tapi yg saya nampak tu mmg jenis ni lah.
SONATA baru..
tersangat cantik.
dalam pun lawa...saya suka panel2 kat depan...kemas.
mmg mengancam.

versi mat saleh kot ni...driver belah kiri.
dah tak pandang CAMRY dah ler...
next weekend nak pi jumpa member kat dealer hyundai..kot2 boleh test drive.
ambik aura..hihi.

cepat laaaaa duit mai....aminnn....

5 comments:

Yasmin Nabilah.. said...

AMINNNNN.. Wow..mmg santek kak..!! besau pun iya. :) Apa lagi kak.. beli jgn tak beli..

LayarLara said...

aku hanya mampu cium asap dia je..

ieda said...

ina..
moga2 tercapai impian.

layarLara..
saya pn cuma mampu sentuh2...intai2 ja sekarang ni..hihihi

NB KARA said...

ieda akak memang suka hyundai, sepanjang 7 tahun jadi pengguna hyundai sangat2lah okay, bahkan di Turki hyundai adalah kereta yang paling laris.
Akak berangan nak beli starrex, tapi sayang pulak nak jual trajet tu. Sebab..anak buah tahun ini bertambah 4 orang dan keperluan membeli tu memang ada..he he alasan..

ieda said...

kak yati..
starrex mmg cantik la kak...beli jaa...