SENANG CARI

24 December 2010

TAKE A BREAK!!!

salam..
dah berderet cerita Thailand,kita berhenti sekejap.tgk cerita kat rumah plk.lama tak tempek muka budak ni kan?

ni dia budak menyibuk.org tgh kalut tolong siapkan kerja abah dia pun sibuk sama.suruh ambik gambar dia tapi eksyen..pandang ke lain.

kakak dgn along stress...kena tolong abah sampai pk 3 pg..tu pun siap separuh ja..
(abah dgn umie pun buat jugak tau...tiada kes penderaan kanak2 di sini)

10 comments:

atty's said...

apa yang sepah2 tu..tgh membungkus apa tuh

Jamiel said...

ada wat kerja bungkus barang ke?

munna said...

bungkus apa ni kak ieda... banyaknya...

ieda said...

atty,jamiel & munna..
suami akak buat souvenier & t shirts..tu tgh bungkus barang utk customer..urgent order so terpaksa guna tenaga anak2 utk bantu.

Matjoe said...

salam, wah, hopefully biznes makin maju. boleh la avertise kt blog.

btw nak ajak ieda joint my contest, tahu your blog dari senarai yg joint contest eyriqazz:
CONTEST AZAM 2011
eyriqazz pun turut sponsor contest ni.

kalau berminat dan ada kesempatan joint la thanks

ME said...

hahaha .. sesekali bg kerja kat diaorg okay gak

ieda said...

matjoe..
aminnn...
nanti saya visit yer..

ME...
buruh kanak2..hehehe

kakyong said...

mak aiii byknya.. t-shirt ke tu..???

ieda said...

kakyong..
tuala kecik.

Anonymous said...

First off I want to say superb blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you do not mind.

I was curious to find out how you center yourself and clear your mind prior to
writing. I have had a difficult time clearing my mind in getting my ideas out.
I truly do take pleasure in writing but it just seems like the
first 10 to 15 minutes are wasted simply just
trying to figure out how to begin. Any recommendations
or hints? Thanks!

my weblog - home improvements diy