SENANG CARI

17 December 2010

ASYIK2 TAYANG BODY...

salam..
cepat betul tumbesaran nabila ni.
semalam timbang dah 17 kg.
sebelum ni pakai pampers XL tapi kebelakanan ni nampak sendat.so kemarin pi beli saiz XXL.baru nampak selesa.
nabila boleh guna drypers ja.pernah try brand lain tp nampak tak sesuai.jadi merah2 kat private part dia.asyik tergaru2.kesian plk tgk dia tak selesa mcm tu.drypers ni kena alert sikit.kena beli masa sale.mmg jimatlah jg.
drypers drypantz pun ok jg.kalau yg ni saiz XL still boleh muat dgn selesa utk nabila.cuma saya tak suka kalau dia uk uk.jadi sememeh bila nak cuci.budak ni plk bukan reti duduk diam.tergedik2 bila nak buka @ pakai pampers.suka main2.pastu terkekek2 gelakkan kita yg tgh hangin kat dia...geram betoi!!...
sekarang nabila dah boleh uk uk kat toilet yg cangkung tu...kalau sempatlah.utk kencig plk dia dah pandai bgtau tp dah lepas buang baru cakap.."mi...cin..."sambil tunjuk2 pampers dia.
makanya masih kena guna pampers lagilah.

ingat nak guna CD.beria nak beli online hari tu kat kakyong.pastu terfikir plk.body cutting nabila ni lain sikit (tgk gambarlah yer...).takut plk silap saiz.nak kena pi beli kat kedai dulu.dah dapat saiz baru sambung online.tp biasalah mak bapak nabila ni.kalau ada kedai dekat2 sini cepatlah.kalau jauh sikit tu mmg bertangguh.

tayang b.....t
bukan lena pun.eksen ja.
nampak selesa dg drypantz ni.
tengok......sengih2 bila boleh golek2 atas katil
bila dah pakai pampers mesti nak bawa lari panty..
letih la dgn budak ni!!!
apa yang best tu????

7 comments:

wahida said...

very the bam bam la nabila ni...geram tgk dia...
anak2 saya pun boleh pakai drypers je...brand lain alamat merah la kelangkang..

Daddy Ziyyad said...

kak, how old is she?
any medical problems?
she's a cute girl..

SURIA AMANDA said...

best bogel la tu..budak2 kan suka berlenggeng..

ieda said...

wahida..
tu lah...sib baik drypers tak mahal sgt.

DZ..
she's 4.
masa lahir ada imperforate anus & PDA.now dah ok.alhamdulillah.

lisa..
jimat kalau seharian kat rumah.pakai mcm tu ja.takyah basuh baju banyak2..hehe

mamasue said...

daughter mamasue will be 4 next yr...pki huggies, ok...alhamdulillah...tak de apa2...mamasue geram tul tgk nabila sbb anak mamasue cekeding...ada la dlm 14 kilo kot

aibaks said...

uih..awat tak pakai baju ni? malu la..

ieda said...

mamasue..
14kg berat jugak tu.tinggi kot sb tu nampak kurus.
takpa...janji sihat.

aibaks..
baju takdak...hehe