SENANG CARI

24 November 2010

UPDATE BAMBAM

salam..
just nak update keadaan nabila.
pagi ni masih nyenyak tidur masa saya nak keluar g kerja.
dah mmg confirm campak dia jenis campuran...dua2 jenis sekali...measle & chicken pox.
lesion tak bertambah banyak cuma bertambah besar ja.
demam dah kurang.
makan....siang takmau.malam tadi nasi lemak RM1.50 clear (nasi dgn ayam goreng ja).
aktif seperti biasa.
ni gambar pagi tadi.

sini paling banyak lesion.
measle banyak kat betis.
sedapnya tidooooqqq....

8 comments:

SURIA AMANDA said...

Kesian Nabila..cepat sembuh yer sayang..jgn dia pecahkan bengkak2 chicken pox tu dah la..lambat hilang kesan nanti..

ieda said...

lisa...
sib baik dia tak kopek.sentuh pun tak bagi.tapi yg kat lutut terpecah semalam sb dia terjatuh.

nuyin2u said...

apa beza lesion ngan measle kak ? kena bersedia ni, anak blm kena lagi..tp ni dorang tgh demam juga...lembik je

h4ni3 said...

alaa.. kesiannye dia
get well soon, dear

Pnut said...

sedapnya tengok dia, tidoq terlungkup tu.. ni campak jenis besaq2 kan?? tak leh makan tok yu la nabila lps ni..eheheh

ieda said...

N2U...
lesion tu maknanya biji2 campak tu..kalau BM akak jumpa perkataan lesi tp akak rasa mcm tak best ja word tu.sb tu akak guna medical term ja.

h4ni3..
sabtu nak balik kampung..harap2 cepat sembuh jugak.takut jangkit kat cousin2 dia plk nti.

pnut..
2 in 1..besaq ada kecik pun ada.mlm td nyaris2 bagi lauk masak tongyu.sib baik org yg jual bgtau xleh makan.

SURIA AMANDA said...

kak..singgah blog Lisa ambik tag contest..

Anonymous said...

My relatives every time say that I am killing my time here at web, however I know I am getting know-how
everyday by reading thes good articles or reviews.

http://163.178.170.131/wiki/index.php?title=Usuario:
EusebiaHes
http://encyklopedia.novem.kei.pl/index.php?title=U%C5%BCytkownik:MarcChaves
Here is my webpage ... souza