SENANG CARI

18 October 2010

SENGAJA CARI PASAL

salam..
sabtu 16/10/10 en hbby & the geng pi ke thailand lg..buat mapping utk ride SYM bln 12 nanti.kemarin sampai balik rumah terus bgtau sakit lutut.
puncanya???

pi panjat bangunan ni..
semata2 sb nak ambik gambar ni 

maka...
nilah hasilnya.
hari ni tersadai kat rumah.
sampai kena injek.
tapi dia puas hati...
alahai...
esok kena pi penang plk....boleh ka nih???
boleh tak boleh kena pi jugak...bisnes yang ooiiii...

5 comments:

SURIA AMANDA said...

bisnes apa ni kak ieda..nak tau...

Azma said...

hehe..x pa..dah minat kan. biar akhirnya sakit lutut pun..lgpun, x yah risau kalau sakit, puan doktor ada kat rumah tolong check & injek..:D

ieda said...

lisa...
dia buat baju & souvenier.ada cust nak jumpa.ni blog dia http://mazcollection-adr.blogspot.com
tapi berkurun tak update.

azma..
tulah..sib baik boleh rawat kat rumah...nak bawak pi klinik mana nak daya...saya separuh saiz dia..hehe

kakyong said...

jambatan tu menghubungkan apa?
di Thailand ya...

dah sakit mcm ni pun masih gigih lagi ke sana kemari... hebat!!

ieda said...

kakyong...
saya pun tak tau nama tempat tu...tapi di songkhla thailand.
masa pi ok ja...balik yg KO.